Kristof/ december 23, 2017/ Blog, VR Nieuws/ 0 comments

Airbnb, een service die nu wereldwijd wordt gebruikt voor het huren van appartementen en huizen voor overnachtingen, is op zoek naar een VR & AR oplossing om ook hun applicatie te revolutioneren via deze technologie.

Gisteren wees het bedrijf op plannen om VR en AR in zijn app op te nemen om mensen locaties te laten bezoeken alvorens ze te huren. Hoewel er nog geen specifieke tijdlijn is onthuld, worden in de post functies beschreven zoals het transporteren van zijn gebruikers in een 360° afbeelding of 3D-scan van het huis of appartement dat ze willen bekijken, en bespreken ze de mogelijkheden om deze te gebruiken om verbinding te maken met de host van een locatie voordat wordt besloten of dit de juiste ruimte voor hen.

Airbnb-vr-2

Wat augmented reality betreft, organiseert Airbnb contextuele informatie die het reizen van gebruikers naar hun bestemming iets meer zorgeloos zal maken. Stel je voor dat je gedetailleerde instructies krijgt over hoe je bijvoorbeeld een specifieke deur kunt openen of dat je telefoon de schakelaar voor warm water lokaliseert. Of het kan zijn dat een host eenvoudig AR-berichten laat zien die laten zien in welke ruimte je leeft. Je kunt een paar afbeeldingen zien van hoe de AR-ondersteuning eruit zou kunnen zien in dit artikel, met een ‘View in VR’-knop in de foto hierboven. Vermoedelijk zou je op die knop op een smartphone-app tikken, je mobiel in een VR-viewer steken en dan naar de opgegeven locatie springen. Het is meer een teaser van wat er staat te gebeuren dan een diepgaande blik op de toekomst van het bedrijf; Airbnb zegt eenvoudigweg dat het deze kenmerken prototyped. Maar aangezien de mogelijkheden van VR- en AR-technologie blijven uitbreiden, kan dit ertoe bijdragen het bedrijf relevant te houden.

413 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag

Student software ontwikkeling by day. Next generation gaming blogger hero by night. Redder van diegene die twijfelen wat hun volgende VR game zal worden, van die arme stakkers die niet kunnen kiezen tussen een Oculus Rift of een HTC Vive! Indien u dit leest vrees niet! Op mijn VR REV blog bent u in goede handen.
Oculus Rift Cover

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar