amazon.de

Bestellen bij Amazon vanuit Nederland of belgië is erg gemakkelijk:

  1. Ga naar Amazon.de, en kies onderaan de webshop “Nederlands”
  2. Kies uit het ruime aanbod uw producten (vanaf €29 gratis levering in Nederland of België)
  3. Maak een account en reken af met kredietkaart, cadeaubon of automatische incasso
  4. Wacht 2 a 3 dagen op de levering
  5. Geniet van uw nieuw product! (retourneer mogelijkheid is geldig op de meeste producten)

Zelf eens uitproberen?

Surf nu naar Amazon logo

 

Amazon, het online webshop imperium opgericht door de Amerikaan Jeff Bezos heeft tentakels met een enorm bereik, maar toch grijpen de Nederlanders en Belgen nog vaak naar webshops zoals Coolblue.nl of Bol.com. Nochtans heeft bestellen bij Amazon vaak aanzienlijke voordelen voor uw portefeuille, en is het bestel proces veel gemakkelijker dan wat u waarschijnlijk denkt.

Bestellen bij Amazon.de

.de?? Ik kan helemaal geen Duits” denkt u misschien. Ook indien u niet Jean Marie Pfaff heet hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, want er is nu ook een Nederlandtalige versie is van hun webshop. Wat u moet onthouden is dat, indien u bij hen besteld, u dat best doet via Amazon.de, en niet via Amazon.com. Die laatste is namelijk de Amerikaanse afdeling, en indien u daar besteld is de kans groot dat u te maken krijgt met lange levertijden en hoge invoer kosten.

Betaling en Bestellling

Betalen kan via al de courante krediet kaarten, via cadeau bonnen of automatsiche incasso. Als u besteld bij Amazon.de kan u op een levertijd van 2-3 dagen rekenen, en de levering is overigens gratis vanaf €29. Indien u niet blij bent met het product kan u natuurlijk altijd beroep doen op de return policy.

Kortom, bestellen bij Amazon kent veel voordelen. Niet alleen is het bestel proces érg gebruiksvriendelijk, sommige producten zijn ook tot 20% goedkoper dan op webshops van eigen bodem. Daarbovenop krijg je een groter aanbod, wat je dan ook nog eens gratis tot bij jou thuis kan laten leveren vanaf €29.

Zelf eens uitproberen?

Surf nu naar Amazon logo

Zelf nog vragen of ervaringen omtrent bestellen bij Amazon vanuit Nederland of België? Laat gerust een comment achter!

BONUS TIP: Voor een gratis levering onder een bestel bedrag van €29:
Voeg een boek toe aan je bestelling dat verkocht en verzonden wordt door Amazon zelf (dus niet door externe sellers op het Amazon platform), dan wordt de gehele bestelling gratis verzonden, al kost het boek je maar €1.

BONUS VIDEO: Nog een leuke video uit de oude doos over Jeff Bezos:

2,240 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*