Kristof/ december 23, 2017/ Blog, VR Nieuws/ 0 comments

Elon Musk is een van de meest geliefde tech-ondernemers van onze generatie. Door zijn innovatie hebben we bedrijven zoals PayPal, Tesla en SpaceX. Maar hij zou zich mogelijk ook willen mengen in de VR-business volgens zijn recente tweets.

In een zeldzame fout van Elon Musk stuurde hij een tweet naar John Carmack, CTO van Oculus, met de vraag of hij een “sec to talk?” had met zijn mobiele telefoonnummer.

elon-musk-tweet-to-john-carmack-phone-number

Hoewel de tweet op zichzelf niet te veel betekent, doet de resente rapportage over Renault en Oculus dat wel. Onlangs hebben we ontdekt dat Renault, de Franse autofabrikant, samenwerkt met Ubisoft en Oculus om VR-ervaringen te bieden binnen hun autonome voertuigen. Chauffeurs en passagiers van het voertuig kunnen unieke VR-ervaringen zien die zijn afgestemd op de auto en de gebruiker.

Elon Musk exploreerd momenteel zijn eigen elektrische zelfrijdende autobedrijf genaamd Tesla en hij zou misschien dezelfde technologie in zijn voertuigen willen integreren. Hij heeft waarschijnlijk de snufjes van zijn concurrent opgemerkt en de acties die ze ondernomen hebben om VR-technologie in hun voertuigen op te nemen.

John Carmack is een briljant persoon die zijn weg kent rond virtual reality-technologie en mogelijk zijn hulp zoekt of meer informatie wil.

Als Elon Musk zijn eigen VR-technologie zou ontwikkelen, zou hij het kunnen opnemen in verschillende van zijn huidige bedrijven, waaronder SpaceX, voor ruimtesimulaties die NASA momenteel ook al aan het doen is. We hopen Musk binnenkort in de VR-wereld te zien.

558 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag

Student software ontwikkeling by day. Next generation gaming blogger hero by night. Redder van diegene die twijfelen wat hun volgende VR game zal worden, van die arme stakkers die niet kunnen kiezen tussen een Oculus Rift of een HTC Vive! Indien u dit leest vrees niet! Op mijn VR REV blog bent u in goede handen.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar