Kristof/ januari 7, 2018/ Blog, HTC Vive Games, VR Games/ 0 comments

Fallout 4 VR overview

Fallout 4, het legendarische post-apocalyptische avontuur van Bethesda Game Studios, komt eindelijk in zijn geheel uit in VR format. Fallout 4 VR bevat het complete kernspel met gloednieuwe gevechts-, knutsel- en bouwsystemen die volledig opnieuw zijn ontworpen voor virtual reality. De vrijheid om het wasteland te verkennen komt tot leven zoals nooit tevoren.

Als enige overlevende van Vault 111 betreed je een wereld die verwoest is door een nucleaire oorlog. Elke seconde is een gevecht om te overleven, en elke keuze is aan jou. Alleen jij kunt het lot van de Wasteland herbouwen en bepalen.


Fallout 4 VR Kopen:

Fallout 4 VR Kopen op HTC Vive:

kinguin-games
Kinguin Games
g2a-games
G2A.com
voidu-games
Voidu Games

Soortgelijke VR Games:

[related_posts_by_tax posts_per_page=”3" format=”thumbnails” image_size=”large” taxonomies=”category,post_tag” title=””]

Nieuwste VR Games:

155 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag

Oculus Rift Cover
Student software ontwikkeling by day. Next generation gaming blogger hero by night. Redder van diegene die twijfelen wat hun volgende VR game zal worden, van die arme stakkers die niet kunnen kiezen tussen een Oculus Rift of een HTC Vive! Indien u dit leest vrees niet! Op mijn VR REV blog bent u in goede handen.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar