Kristof/ december 22, 2017/ Blog, VR hardware, VR Nieuws/ 0 comments

De nieuwe stand-alone VR bril van HTC; de HTC Vive Focus die op 12 december in China in pre-order ging is met een enorme start uit de startblokken gevlogen volgens een commentaar van Alvin Wang-Graylin op het Chinese sociale mediaplatform WeChat, China’s Regionaal president van VR voor HTC: vive “Vive Focus wins standalone VR market share leader for 12/12 sales festival and gets a new 1 billion RMB ($150 million) order!”, beweert de commentaar. Het is mogelijk dat de bestelling van ongeveer 250.000 stuks door de Chinese overheid is gemaakt.

Tweede generatie VR bril

De HTC Vive Focus die voorlopig enkel in China verkrijgbaar is in ontwikkeling geweest sinds eind 2016 en is de opvolger van de HTC Vive 2. HTC heeft een nieuw platform ontwikkeld genaamd HTC Vive Wave waarop de Vivie Focus zal draaien. Voorlopig moeten wji helaas op onze honger blijven zitten, want het is niet momenteel nog niet duidelijk wanneer de Vive Focus in Nederland en België beschikbaar zal zijn.

Het huidige model van HTC Vive is nog steeds verkrijgbaar en kan u terugvinden in ons VR Bril overzicht.

690 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag

Student software ontwikkeling by day. Next generation gaming blogger hero by night. Redder van diegene die twijfelen wat hun volgende VR game zal worden, van die arme stakkers die niet kunnen kiezen tussen een Oculus Rift of een HTC Vive! Indien u dit leest vrees niet! Op mijn VR REV blog bent u in goede handen.
Oculus Rift Cover

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar