Kristof/ januari 6, 2018/ Blog, HTC Vive Games, VR Games/ 0 comments

LA Noire: The VR Case Files Review

LA Noire is een duistere en gewelddadige misdaadthriller met als decor het Los Angeles van 1940, en is nu ook in een verbluffend VR format beschikbaar. LA Noire: The VR Case Files plaatst je rechtstreeks in de schoenen van detective Cole Phelps waarbij het jouw verantwoordelijheid is om brute misdaden, complotten en samenzweringen op te lossen. Deze VR game is geïnspireerd door waargebeurde feiten uit Los Angeles, tijdens een van de meest corrupte en gewelddadige tijden in de geschiedenis van L.A.

De game bevat zeven van de originele cases van L.A. Noire, speciaal herbouwd voor virtual reality, waarbij adembenemende actie wordt gecombineerd met écht detectivewerk om een ongekende interactieve ervaring te leveren.

L.A. Noire- The VR Case Files

L.A. Noire- The VR Case Files

L.A. Noire- The VR Case Files

L.A. Noire

The VR Case Files

LA Noire VR Game Kopen:

LA Noire: The VR Case Files Kopen op HTC Vive:

kinguin-games
Kinguin Games
g2a-games
G2A.com
voidu-games
Voidu Games

Soortgelijke VR Games:

[related_posts_by_tax posts_per_page=”3" format=”thumbnails” image_size=”large” taxonomies=”category,post_tag” title=””]

Nieuwste VR Games:

94 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag

Student software ontwikkeling by day. Next generation gaming blogger hero by night. Redder van diegene die twijfelen wat hun volgende VR game zal worden, van die arme stakkers die niet kunnen kiezen tussen een Oculus Rift of een HTC Vive! Indien u dit leest vrees niet! Op mijn VR REV blog bent u in goede handen.
Oculus Rift Cover

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar