vr-bril

VR Bril?

Een Virtual Reality Bril is een erg complex apparaat, gevuld met allerlei sensoren, lenzen en soms camera’s. Met een VR bril kan je verschillende soorten media zoals games, film, social media en erotische content op een veel rijkere manier beleven. Het is dus geen wonder dat we de voorbije 20 jaar enkel konden dagdromen van zelf een VR bril te bezitten. Maar door de steeds stijgende computer kracht, het enorme markt potentiëel en innovatie op gebied van batterij technologie was de tijd aangebroken om deze dagdromen te realiseren, en eindelijk een VR bril op onze neus te zetten!

VR Bril Kopen?

Het grootste deel van deze brillen mag dan wel een beetje duurder zijn dan die van die van bij Hans Anders, maar je kan er dan ook wel véél meer mee zien! Speel fantastische VR games, beleef spannende VR experiences, of exploreer het stoute kantje van virtual reality. Met een kwalitatieve VR bril lijken deze ervaringen soms bijna echt!
VR REV zocht uit welke VR brillen de beste prijs-kwaliteit leveren, en stelden dit samen in een overzichtelijk lijstje mét gedetailleerde reviews.

Waar Kan ik het Goedkoopst Mijn VR Bril Kopen?

In elke review vind je een overzicht van waar de VR bril op dit moment het goedkoopst te kopen is. Deze lijstjes worden automatisch aangepast en geven steeds de beste deals weer.

Wat is de Beste VR Bril?

Hieronder volgt een overzicht van de beste reality brillen anno 2018 op de markt. De VR brillen werden ten eerste beoordeeld volgens prijs-kwaliteit, en vervolgens ingedeeld in Mobiele en Actieve VR Brillen.

 

Actieve VR Brillen:

 VR BrilNaamRatingDisplayPlatformPrijs 
1oculus-rift-vr-brilOculus Rift
OLED schermOculus Home, WindowsVanaf €399,00Lees de
2htc-vive-vr-brilHTC Vive
OLED schermSteam VRVanaf €679,00Lees de
3ps-vr-brilPlaystation
VR
OLED schermPlaystationVanaf €299,99Lees de

Mobiele VR Brillen:

 VR BrilNaamRatingDisplayPlatformPrijs 
1homido-v2Homido V2
full-starfull-starfull-starfull-star
SmartphoneAndroid, iOSVanaf €53,91Lees de
2samsung-gear-vr1Samsung Gear VR
full-starfull-starfull-starfull-star
SmartphoneOculus Home, AndroidVanaf €85,44Lees de
3daydream-view-vr-brilGoogle Daydream View
full-starfull-starfull-starfull-star
SmartphoneAndroidVanaf €71,95Lees de

Welke VR Bril is het Meest Geschikt Voor Mij?

Als we eerlijk zijn moeten we zeggen dat er op dit moment niet zoiets als “de beste VR-headset” bestaat. Er wordt bijna elke week nieuwe VR hard- en software uitgebracht, en het zou gemakkelijk om te stellen dat de nieuwere producten automatisch ook het beste zijn voor alle soort gebruikers, maar er is veel meer aan de hand dan dat. Er zijn veel mensen die VR of AR willen uitproberen, en ze willen weten waar ze het beste hun geld aan kunnen uitgeven. Deze beknopte gids bevat voor alle soort gebruikers (gamers, iPhone, Samsung, budget, etc…) uitleg over welke VR bril het meest geschikt is voor hun gebruiksdoeleinden, evenals links naar de reviews van al deze headsets. Klaar? Daar gaan we!

1,154 totaal aantal vertoningen, 0 aantal vertoningen vandaag